Špranj'ca

Razpoka v času

Minkina prenova, 4. del: Podn ;)

11.10.2015

Dnevi se mi izmikajo. Krajši so in tako loviva z M. minute za delo na Minki ob vikendih. Ko seveda ne delava na vrtu. Ali pa M. ne dela na kakem tujem vrtu :) Je že tako, da je sezona in s tem kar veliko obveznosti. Malo reklame vseeno ne škodi – rabi kdo morda vrtnarja? Tukaj je na voljo: http://urejanjevrta.si za vse mogoče ideje, rešitve, visoke grede, obrezovanje, urejanje … vedno znova mi vzame dih, kaj vse njegove pridne roke ustvarijo.

Tudi v Minki bo še veliko ustvarjanja. Pogruntati bo treba najlažji način za postavitev raztegljive sedežne, za še kakšno dodatno skrinjo za shranjevanje, postaviti bo treba kuhinjsko nišo … Že zadnjič sem napisala, da si želim v Minki čim več recikliranih reči. Tako je šel mejl na centre ponovne uporabe, če imajo morda kakšen kos kuhinjskega pohištva na zalogi. Pa da vidimo.
Oni dan sta se M. in njegov najstnik lotila najnovejšega podviga v Minki – položila sta “podn”, talno oblogo ali kakorkoli že … po turneji po 8 trgovinah s talnimi oblogami in obupovanju, kje bom dobila, kar sem si fiksno zabila v glavo. … sem jo končno našla v Obiju: črno bel pvc pod. Tak iz ameriških lokalov v 50tih in 60tih. In če sem za hip imela pomislek, kako bo to zgledalo, sem se po 5 minutah samo še noro navduševala. Mah, cvilila sem ko malo dete – kako to noro fajn zgleda! Se strinjate?

Polaganje poda

A ni hudo? :)

Vse bolj razmišljam, kako nujno sem rabila en tak projekt. Nekaj vizualnega, fizičnega… moja služba je top, tudi kako nagrado smo že pobrali s svojim delom, pa vendar je večino časa neoprijemljiva, se ne vidi in ne čuti kar tako … oziroma se vidi in čuti, ko delo ni opravljeno, kot je treba. Če pa je vse ok, pa … tega načeloma kar tako ne opaziš. In delamo seveda dobro, po svojih najboljših močeh. A odnosi z javnostmi so delo na dolgi rok, maraton.
Zato mi je Minka odlična protiutež. Kar naredim, je vidno takoj, nemudoma. Poteza s čopičem. Postavitev omarice. Predelava vrat … vse se vidi takoj in mi nudi možnost veselja, da sem nekaj resnično naredila, dokončala, zaključila … ah! Blebetam. Dost za danes. Grem peglat.

 • Share/Bookmark
 

Avtor Siničica, zapisano 11.10.2015 ob 16:26 pod Minkina prenova, Tja-ra-ta-dam. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Minkina prenova, 4. del: Podn ;)”
 1. hali - 12.10.2015 ob 12:47

  aaaa tole bo pravi raj za dušo. Super vam gre in komaj čakam nadaljevanja :-)

 2. Janja - 12.10.2015 ob 23:26

  Hudo! ;)
  Res super zgleda.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Večja pisava Manjša pisava
 • Strani

 • Nazadnje počvekano

 • Arhiv