Špranj'ca

Razpoka v času

Dom in stil: Klepet s šefom kuharskega bloga … nikoli na prazen želodec!

10.04.2013

Pomlad je prinesla tudi novo številko spletne revije Dom in stil.

Pomlad vedno pričakujem nestrpna kot majhen otrok, krtek v meni me sili, da razmišljam, kje na vrtu bom kaj posadila, komaj čakam, da bodo na gredicah vzniknili “pirhi na palčkah”, meni tako ljubi tulipani. Ah, in še nasvet – nikoli ne delaj intervjuja s šefom kuharskega bloga na prazen želodec :)

In dokaz, kako zelo naivna sem – to napako sem naredila kar dvakrat!
Napo (kruhinvino.com) mi je zaupal, kako odlična organizacija olajša družinsko kuharijo in kako je potrebno poskušati, testirati, narediti in ne samo … govoriti! Kmalu, zelo kmalu si bom omislila ekonom-lonec, kot ga ima moj najljubši blogerski šef, sem se odločila, ko sem zapisovala najino skoraj uro dolgo klepetanje … in ga na koncu poslala urednici revije s pripisom, da tole pa ne smem več delati na prazen želodec.
Tudi z Miho, s šefovsko kuhalnico z Bratinov.si, sva preskakovala teme od domačega kruha do sušija, od vina, ki ga za hobi prideluje sam, do družinskih obedov, ki so tam zato, da skupaj preživljaš čas in ne samo, da nekaj zmečeš vase. Kako naj človek ob takem pogovarjanju ne postane lačen?
V izredno ljubem spominu pa mi je ostal tudi izlet v Rogaško Slatino. S fotografom Klemnom nisva šla gledat vrelcev slatine, pač pa vrelec nostalgije, potenciale ustvarjalnosti, idej, ponovne priložnosti.
Center ponovne uporabe domuje tam že nekaj let. V njem je najti vse, od rabljene otroške opreme do pohištva, ljubkih skodelic, še delujočih aparatov, prenovljenih kavčev, popravljenih koles … Nove zgodbe za rabljene reči. Domov sem prinesla dve kristalni skodelici, identični tistim, kakršne je imela v omari moja babica, pa so potem z leti izginile kdo ve kam … se umaknile novim stvarem, morda …
Moje ljube blogerke, ustvarjalke, so prav tako prispevale odlične “naredi sam” zakladke, kuharske recepte, fenomenalne ideje in praktične nasvete …
Bom nehala nakladati – PREBERITE, UŽIVAJTE, DELITE, USTVARJAJTE!

Nova revija Dom in stil čaka :) (klik)

  • Share/Bookmark
 

Avtor Siničica, zapisano 10.04.2013 ob 21:29 pod DiS, Krtek, Srčna stvar. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Dom in stil: Klepet s šefom kuharskega bloga … nikoli na prazen želodec!”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Večja pisava Manjša pisava
  • Strani

  • Nazadnje počvekano

  • Arhiv