Špranj'ca

Razpoka v času

Jo-jo pes se predstavi

22.05.2012

Ker sem že dobila komentar, da pišem o jo-jo psu, ki dela mojima pesjankama zadnje čase družbo, pa mu tudi ene fotke ne namenim na teh mojih straneh, naj mu bo … Je danes celo ubogal, ko sem mu rekla, naj mi ne skače v naročje. No, skoraj je ubogal. Ampak ne bomo malenkostni :)

Torej, tole je Ozi. Jo-jo pes.

Tale pes se skoraj nenehno smejčka :)

Kaj še lahko ušpičim?

Mešanica čivave in še nečesa. Žepni pes po defaultu, skakalec v višino po poklicu, grebator za vse prigrizke in oblizke, ki imajo potencial, da bodo padli mimo njegovega smrčka. Narava mu je dala par ušes in par oči … pa tudi vrsto zobkov, ki so preprosto preveliki za njegov mičken gobček, tako da mu neprestano štrlijo ven in zgleda, kot da se reži. Dlaka mu tja od polovice trupa raste v smeri glave,  od polovice pa štrli proti vedno zavihanemu kosmatemu repu. Zgleda, kot da je fen doživel živčni napad in ga počesal na “burja stil”. Hurikan Katrina, še bolje rečeno.

Ne moremo reči, da je lep pes. Daleč od tega. Ampak je pa Mister Simpatikus, majhna kosmata zver, ki je neprestano pod nogami in se motovili, kjer je treba in kjer ne.

No, tako, zdaj veste, kdo nam še dela družbo tukaj v Špranjevini.

  • Share/Bookmark
 

Avtor Siničica, zapisano 22.05.2012 ob 22:48 pod Ha-ha!, Potacano. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Jo-jo pes se predstavi”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Večja pisava Manjša pisava
  • Strani

  • Nazadnje počvekano

  • Arhiv