Špranj'ca

Razpoka v času

Pustite mi malo valjanja, prav?

16.03.2012
YouTube slika preogleda

Vsake toliko imam sesutje sistema. In potem tisti, ki me poznajo premalo ali prekratek čas, sprašujejo – čisto prijazno, pa vendar nepotrebno - kako to, da sem takšna, saj sem vedno tako dobre volje in pozitivna in prijazna in prijetna in … Pogled razkriva, da ugibajo, katera je prava jaz, ta, ki ima dve gubi sredi čela in podočnjake in je tiho ter se drži zase ali pa glasno reče kakšno, ali tista, sončkasta , pozitivna, nežna, prijazna, vedno na razpolago drugim za pomoč in podporo in … In potem seveda zamahnejo z roko, češ, ah, dej no, sej tvoje težave niso nič proti lakoti na svetu.

Saj niso.

Nikoli nisem rekla, da so.

A mi lahko pustite, da se malo valjam v samopomilovanju, prosim? Čisto malo. Ta dan in še morda kakšnega. Saj bom dojela, da sije sonček in da ni tako hudo. Ampak, pustite mi malo valjanja, prav?

Ždenje pred kaminom, kjer prasketa ogenjček, dekca čez noge, prava muska in topel kožuh mojih pasjih barabink, nežen poljub, moja najljubša nanizanka do neskončnih ur in jasno … objem mojega zdaj-že-čisto-povsem najstnika in bom ok … itak. A že kdaj nisem bila?

  • Share/Bookmark
 

Avtor Siničica, zapisano 16.03.2012 ob 11:37 pod Brskanje, solze. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Pustite mi malo valjanja, prav?”
  1. M - 20.03.2012 ob 15:03

    Over all – a si ok? Itak držim pesti, da si ☺

  2. nika - 21.03.2012 ob 14:05

    Hm, škoda, da se še tukajšnjih zapisov ne da polajkati. :) Všečen zapis, ga razumem. Drži se.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Večja pisava Manjša pisava
  • Strani

  • Nazadnje počvekano

  • Arhiv